» » Сувеніри-обереги для воїнів АТО

Сувеніри-обереги для воїнів АТО

lyminec 15-12-2017, 11:16 3 400 Новини
1

Наближаються новорічно-різдвяні свята, такі улюблені для кожного з нас. Але не всі зустрінуть їх у теплому сімейному колі, біля пахучої ялинки. Тому в передсвятковій метушні не маємо права забути про тих, хто в холодних окопах на передовій робить все для того, аби ми могли спокійно і безтурботно колядувати за святковим столом.

Напередодні свята Миколая вихованці рукодільних гуртків БДЮТ виготовляли сувеніри-обереги для воїнів АТО, аби хоч трошки зігріти серця наших захисників, підтримати їх, щоб вони відчули, що про них пам’ятають, їх люблять і чекають.

Керівник гуртка «Виготовлення сувенірів» Міщук Н.С. разом з маленькими учнями пошила торбинки–обереги, куди поклали ладанки, трохи зернин та пахучого зілля.

Вихованці гуртка «М’яка іграшка» під керівництвом Лохман Г.М. зробили чудові святкові відкритки з привітаннями, а всередину кожної поклали симпатичних ангеликів з кружева та ниток.

Юні бісероплетільниці (кер.Долішна М.М.) теж виготовили ангеляток з мішковини, а також грона калини з бісеру та намистин, прикрасивши їх синьо-жовтими стрічками. До своїх виробів додали листівки з малюнками та побажаннями для наших захисників.

Всі подаруночки, виготовлені з любов’ю, маленькими руками, були відправлені з волонтерами в зону АТО. Перед тим вони були освячені в церкві, тому дуже сподіваємось, що ці сувенірники стануть оберегами для наших солдатів, і вони повернуться з перемогою, живими і здоровими туди, де їх чекають з молитвою і надією на мирне життя.

Фотографії до новини

Сувеніри-обереги для воїнів АТО
Сувеніри-обереги для воїнів АТО
Сувеніри-обереги для воїнів АТО
Сувеніри-обереги для воїнів АТО

Всього фотографій: 4.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий