» » «Осінні барви Буковини»

«Осінні барви Буковини»

bdut 16-10-2023, 13:36 193 Новини
0


Чернівці – місто-перлина Буковини, яке завжди милувало око та вабило до себе. Великі пам'ятки архітектури, розкішні храми, стародавні площі, затишні вулиці, привітні перехожі. Команда гуртка «Цифрова фотографія» назавжди закарбується в пам'яті занурення в атмосферу «Маленького Парижа» - так називають чернівці мандрівники, а для буковинців – це місто, в якому варто жити.
    Щороку гостинна Буковинська земля після представників дитячих і молодіжних фото- та кіностудій з усієї України. 2023 рік став ювілейним! Організатори Фестивалю -Український державний центр позашкільної освіти та Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді. За 20 років його учасниками стали понад 6000 вихованців.
   У цьому році участь у Фестивалі взяли колективи юних фото- та кіноаматорів, які представили 84 заклади освіти та культури з 21 області України. На адресу організаторів Фестивалю було надіслано понад 700 фоторобіт у 9 номінаціях і 119 кіноробіт у 7 номінаціях. Учасники змагалися в трьох вікових категоріях. В очному фіналі Фестивалю зустрілися 100 конкурсантів з Києва, Вінниці, Черкас, Дніпра, Краматорська, Добропілля, Луцька, Миколаєва, Кропивницького, Тернополя, Болехова та дитячої фотовідеостудії Чернівецької області. Саме в цьому ювілейному фестивалі взяла участь команда Закладу позашкільної освіти «Будинок дитячої та юнацької творчості» міста Болєхова. Захід відбувається протягом 11-14 жовтня в Чернівцях та Вижниці. Болехівський БДЮТ представила команду вихованців гуртка «Цифрова фотографія» (Гура Анастасія, Кухарчик Ростислав, Андрусишин Анастасія, Мельникович Владислав, Черналевська Анна) та керівник - Костів Олег Володимирович. В очному фіналі команда в жеребкуванні отримала 7 номер, тема для командного фотографування - «Жовті осінні вогні». Кожному учаснику також випали цікаві індивідуальні теми, зокрема «натюрморт», «подія», «пейзаж» та «експериментальне фото». Підсумком стало ІІІ командне місце серед 29 команди з областей України. За домашнє завдання наші гуртківці отримали також ІІІ призові місця.                Керівник гуртка Олег Костів

Фотографії до новини

«Осінні барви Буковини»
«Осінні барви Буковини»
«Осінні барви Буковини»
«Осінні барви Буковини»
«Осінні барви Буковини»
«Осінні барви Буковини»
«Осінні барви Буковини»

Всього фотографій: 7.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий