» » Заходи, проведені БДЮТ до річниці трагедії на ЧАЕС

Заходи, проведені БДЮТ до річниці трагедії на ЧАЕС

bdut 27-04-2023, 13:48 66 Новини
1
 

Трагедія на Чорнобильській АЕС є надзвичайно комплексним явищем і говорити про неї складно, адже вона зачіпає теми екологічної катастрофи, смерті великої кількості людей, неоднозначність ядерної енергетики, тощо. Але говорити про це з дітьми необхідно, адже вони повинні виховуватися з усвідомленням того, що кожен з нас є відповідальним, а питання безпеки  людства і екології завжди повинно бути на першому місці, і це потрібно для того, щоб подібні трагедії ніколи не повторилися.
   Вихованці БДЮТ разом зі своїми керівниками теж долучилися до відзначення пам’ятної дати. Зокрема Гончарук Н.В. з вихованцями гуртка «Юні охоронці природи» провела виховну годин та запис тематичного відео «Ширі дитячі очі, які не хочуть, щоб повторилася трагедія – Чорнобильська катастрофа». Заняття було інформативним та пізнавальним, учні декламували поетичні рядки із закликами пам’ятати, які наслідки мали халатність та невиправданий ризик для українців та планети в цілому.
   Виховну годину «Чорнобиль – біль та скорбота України» провела також Федорович С.Д. на занятті гуртка «Юні квітникарі».
   Тематичне заняття «На Чорнобиль журавлі летіли» провела зі своїми «Ігротехніками» Сеньків С.І.  Для заняття учні підготували та висвітлили інформацію про проблему Чорнобильської катастрофи. Пам’ять загиблих внаслідок катастрофи та ліквідаторів її наслідків вшанували хвилиною мовчання. Також гуртківці з керівником переглянули фільм «Чорнобильська трагедія – біль України»
   Керівник гуртка «Декоративно-ужиткове мистецтво» Доскіч І.І. провела з вихованцями бесіду «Земля квітучої краси: до і після». Також гуртківці переглянули відеоматеріали «Місто-привид» про покинуте після аварії на ЧАЕС м. Прип’ять.
   Онлайн-виставку малюнків «Чорнобиль очима дітей» організувала методист Долішна М.М. Матеріали для виставки надали вихованці гуртків «Бісерне рукоділля», «Ігротехніків», «Музична мозаїка», «Народно-сценічний танець».

Фотографії до новини

Заходи, проведені БДЮТ до річниці трагедії на ЧАЕС
Заходи, проведені БДЮТ до річниці трагедії на ЧАЕС
Заходи, проведені БДЮТ до річниці трагедії на ЧАЕС

Всього фотографій: 3.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий