» » Участь колективів БДЮТ у всеукраїнському фестивалі «День Землі»

Участь колективів БДЮТ у всеукраїнському фестивалі «День Землі»

bdut 1-05-2023, 14:05 333 Новини
2

?https://youtu.be/QiJ8KUrchH4???  
У березні Українським державним центром позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України на базі комунального позашкільного навчального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» було проведено Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості - до Всесвітнього Дня Землі на тему: «Земля для нас та для нащадків. Партнерство заради сталого розвитку». Фестиваль проводився з метою привернення уваги учнівської, студентської молоді, суспільства загалом до проблем сучасності та до проблем, які існують у дитячому та молодіжному середовищі.
   Хореографічні колективи  Болехівського БДЮТ  «Віночок» та «Блискавка» спільно з вокальним гуртком «Музична мозаїка» стали учасниками  фестивалю в номінації «Партнерство на базі хореографічного мистецтва».
   Для участі у фестивалі було створено вокально-хореографічну постановку на пісню «Алилуя»  Леонарда Коена, автор слів української версії – Борис Базима.
   Керівники Березан А.І., Чучвич В.Б. та Майданюк Т.М. разом з директором закладу Півнем В.А., методистом Долішною М.М. та акомпаніатором Долішним М.М продумали ідею постановки. Кожен виконував свою ланку роботи. Працівники БДЮТ красиво прибрали сцену, акомпоніатор Долішний М.М. подбав про якісне музичне та світлове оформлення. Результатом спільних зусиль, а насамперед старань і майстерності юних танцюристів та вокалістів,  стало красиве відео, котре зайняло на всеукраїнському фестивалі ІІІ місце.
   Журі фестивалю оцінювало ідею, композицію, режисуру, сценографію постановки,  рівень виконавської майстерності, музичної, художньої, пластичної, сценічної культури виконавців, а також емоційне сприйняття та загальне враження від виступу. Всього у конкурсі взяло участь понад 2000 учасників із 17 областей України.
   Радіємо успіху наших вихованців та бажаємо нових творчих досягнень!

Фотографії до новини

Участь колективів БДЮТ у всеукраїнському фестивалі «День Землі»
Участь колективів БДЮТ у всеукраїнському фестивалі «День Землі»

Всього фотографій: 2.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий