» » День Героїв Небесної Сотні в БДЮТ

День Героїв Небесної Сотні в БДЮТ

bdut 21-02-2023, 16:04 172 Новини
0

   
У Закладі позашкільної освіти «Будинок дитячої та юнацької творчості» , з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини та європейське майбутнє України, було проведено такі заходи:
- Патріотична година «Пам’яті героїв небесної сотні». Провела Доскіч І.І. з вихованцями гуртка «Декоративно- ужиткове мистецтво». Учасники заходу пригадали трагічні події цих надзвичайно складних для нашої держави днів. Разом з керівником діти виготовили тематичну поробку - білого голуба миру на синьо-жовтому тлі.
- Годину мужності на тему «Люди, які змінили хід історії» на занятті гуртка «Юні туристи – краєзнавці» провела Шмега О.Б. Гуртківці переглянули тематичні відеоматеріали та виготовили з паперу символічних ангелів, котрих розвісили на деревцях на шкільному подвір’ї.
- Учасники танцювального колективу «Блискавка» разом з керівником Чучвич В.Б. запалили свічку пам’яті та помолилися за душі невинно загиблих майданівців у куточку пам’яті Героїв Небесної Сотні, облаштованому при вході в приміщення БДЮТ.
-Педагоги БДЮТ на заняттях гуртків провели тематичні бесіди з вихованцями про гідність, мужність і незламність простих людей, які були насамперед Українцями і Патріотами та віддали свої життя задля ідей свободи та гідного майбутнього української держави.

Фотографії до новини

День Героїв Небесної Сотні в БДЮТ
День Героїв Небесної Сотні в БДЮТ
День Героїв Небесної Сотні в БДЮТ
День Героїв Небесної Сотні в БДЮТ
День Героїв Небесної Сотні в БДЮТ

Всього фотографій: 5.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий