» » Підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу «Знай і люби свій рідний край»

Підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу «Знай і люби свій рідний край»

bdut 17-02-2023, 13:30 93 Новини / Гуртки
0


   У жовтні місяці Українським державним центром позашкільної освіти було проведено оцінку експонатів, представлених на Всеукраїнську виставку-конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край».
Виставка-конкурс проводиться щорічно з метою підведення підсумків роботи гуртків, творчих об’єднань декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприянню реалізації творчих задумів, залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і у своєму житті, пробудження у дітей та молоді поваги до національної культурної спадщини.
Цьогоріч виставка-конкурс проходила у форматі онлайн. На конкурс було зареєстровано 1722 роботи з 22 регіонів України, а саме: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопілської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей та м. Києва. До участі у заході долучилися вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої та професійної освіти віком від 6 до 18 років.
Журі складалося з представників Національної спілки майстрів народного мистецтва України, Національної спілки художників, майстрів з народної вишивки, писанкарства, кераміки та паперопластики, викладачів образотворчого мистецтва.
Серед переможців та призерів конкурсу з приємністю відзначаємо вихованців гуртків нашого Болехівського БДЮТ. Досягнення мають:

І місце – Ільницька Марія, гурток «Дизайн та швейна справа», за роботу «В очікуванні Першої зорі», номінація – вироби з природного матеріалу, керівник – Лохман Г.М.

ІІІ місце – Ільницька Соломія, гурток «Бісероплетіння», за роботу «Гердан Барвистий», номінація – бісероплетіння, керівник – Долішна М.М.

Тішимося здобутками та бажаємо нашим юним майстриням творчих успіхів, а головне – мирного неба . Україна переможе!

Фотографії до новини

Підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу  «Знай і люби свій рідний край»
Підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу  «Знай і люби свій рідний край»
Підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу  «Знай і люби свій рідний край»

Всього фотографій: 3.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий