» » "Читай як я, читай зі мною, читай краще мене!"

"Читай як я, читай зі мною, читай краще мене!"

bdut 30-09-2021, 10:40 249 Новини
1
Саме під такою назвою у шкільній бібліотеці Гузіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  відбулися голосні читання для дітей, долучаючись до акції «Читають всі!» Кожен з читачів старався прочитати краще за свого товариша. Хто більше читає - у того техніка читання краща ніж у тих, хто не любить читати - з таким меседжем працювали вчитель української мови та літератури  -  Сеньків Н.Б., керівник гуртка ігротехніків БДЮТ - Сеньків С.І. та бібліотекар школи – Березівська І.С., які прийняли участь в голосних читаннях разом з дітьми, адже голосні читання улюблених творів пробуджують у дітей інтерес до читання, спонукають їх до читацької культури, спілкування. У  шкільній бібліотеці велику увагу присвятили творчості сучасних письменників. Для читання вголос читачі обирали книги з сучасної української літератури, куди увійшли твори  та література про творчий шлях письменників. До акції долучилися і дорослі, і малі, щоб привернути увагу до читання.
  Чимало книг знайшли свого читача. В шкільній бібліотеці користувачі читали вголос нові надходження літератури та ділилися своїми враженнями про прочитане.
  У Всесвітній  день голосного читання , діти показали себе справжніми книголюбами і поціновувачами творчості . День перетворився на справжній феєрверк усмішок і веселого настрою!      





Фотографії до новини

"Читай як я, читай зі мною, читай краще мене!"
"Читай як я, читай зі мною, читай краще мене!"

Всього фотографій: 2.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий