» » Свято "Від козаків - до наших днів"

Свято "Від козаків - до наших днів"

bdut 12-10-2021, 10:19 313 Новини
0
Свято «Від козаків - до наших днів», присвячене Дню захисників та захисниць України
на базі 3-А класу Болехівського ліцею № 2 «Науковий»
 гуртка «Фольклористики»

 Козаки - це сильні люди!
Козаки – безстрашні люди!
Козаки - борці за волю!
За народну щасливу долю!

     Свято проходило 12 жовтня 2021 року в 3-А класі (класний керівник Каричорт Л.Ю.) ліцею № 2 «Науковий», яке було присвячене Дню козацтва. Ця дата збігається з іншими святами – Покрови та День захисників і захисниць України, які ми святкуємо 14 жовтня.
     За мету ставилося  розвинути почуття гордості за минуле нашої Батьківщини, прищеплювати любов до неньки – України, а також ознайомити учнів з традиціями та звичаями українського козацтва, розширити знання про їхнє життята обряди .
      Вихованці гуртка «Фольклористики» Будинку дитячої та юнацької творчості разом з керівником Лучинчин Н.Л. підготували програму, яка носила ігрову форму. Таким чином  дітям було цікаво пізнавати козацькі традиції . Учні створили дві команди – два куреня з назвами та своїм девізом. Змагалися в різних конкурсах : «Сильна рука» (конкурс отаманів); «Стрибки на дистанції»; конкурс «Майстерних художників» (де кожний курінь мав зобразити якнайкраще свого козака); конкурс «Скоромовочок»; конкурс «Урятувати пораненого товариша»; та «Забави кашоварів».
   

Фотографії до новини

Свято "Від козаків - до наших днів"
Свято "Від козаків - до наших днів"
Свято "Від козаків - до наших днів"
Свято "Від козаків - до наших днів"

Всього фотографій: 4.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий