» » Вітаємо керівника гуртка «Цікава інформатика» з перемогою!

Вітаємо керівника гуртка «Цікава інформатика» з перемогою!

bdut 3-03-2021, 14:04 525 Новини
2
         
     У квітні 2020 року проходив Всеукраїнський конкурс рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти, де взяла участь керівник гуртка Болехівського БДЮТ "Цікава інформатика" Микитин-Гончарук Мар'яна Михайлівна.
На обласний етап конкурсу нею було представлено навчально-методичний посібник "Цікава інформатика", який був складений відповідно до навчальної програми гуртка. За результатами обласного етапу посібник Мар’яни Михайлівни був визнаний кращим в своїй номінації ( І місце) і був поданий на розгляд експертної комісії Всеукраїнського конкурсу.
         На підставі рішення експертної комісії та відповідно до наказу Міністерства освіти та науки України № 201 від 16.02.2021 року Микитин-Гончарук Мар’яна Михайлівна, авторка навчально-методичного посібника «Цікава інформатика» стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти. Вітаємо Мар’яну Михайлівну з перемогою і вагомим досягненням у розвиток позашкілля! Успіхів Вам і дякуємо за роботу!

Фотографії до новини

Вітаємо керівника гуртка «Цікава інформатика» з перемогою!

Всього фотографій: 1.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий