» » Село моє, для мене ти єдине.

Село моє, для мене ти єдине.

bdut 7-02-2020, 13:50 587 Новини
1

 
Село моє, для мене ти єдине
Для мене ти найкраще на землі
Частинки серця і в країни
Прийми мої всі радощі й жалі
Р.Юзва
   Історія рідного краю завжди чинить своєю загадковістю і цікавістю. Історія-це людська пам'ять. Вона нічого не забуває:ні доброго, ні поганого.Все в неї на обліку, все передається з покоління в покоління.
   Рідне село, дорога серцю Батьківщина.Не одну сотню літ з молитвою зустрічає світанок і продовжує день. Село живе, як сама вічність. Виринувши з сивої давнини, чимало всього доброго і не дуже, радісного і сумного пережило воно від першої письмової згадки. Знаєте, село вміє говорити, треба тільки знати його мову- мову минулого, нинішнього і майбутнього.
   З метою вивчення та дослідження рідного краю, учні гуртка Юні туристи-краєзнавці (керівник О.Б. Шмега), 7 лютого, здійснили екскурсію туристськими стежками села Буковець. Також діти зібрали матеріали про історію виникнення, сучасного стану села, цікаві природні пам'ятки. З великим патріотизмом слухали старожилів Буковця, які розказали їм про історичне минуле.
   В процесі збору матеріалу, діти зрозуміли, що історія села Буковець є досить тривалою і непростою. Учні навчилися виховувати в собі почуття любові до рідної землі, опрацювали різні джерела інформації. Основне завдання ми виконали- відкрили нові, ще невідомі сторінки нашого краю!

Фотографії до новини

Село моє, для мене ти єдине.
Село моє, для мене ти єдине.
Село моє, для мене ти єдине.
Село моє, для мене ти єдине.

Всього фотографій: 4.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий