» » Диво приходить грудневої ночі!

Диво приходить грудневої ночі!

bdut 19-12-2019, 15:25 641 Новини
1


      Майже цілий рік усі ми — й дорослі, й малята — з нетерпінням очікуємо на зимові свята. Новий рік, Різдво, Водохреще та інші урочисті дні несуть із собою веселощі та розваги, ігри, співи, танці. А особливо радіють діти приходу Святого Миколая, який кладе їм під подушку «винагороди» за їхню слухняність та працьовитість. Тому протягом року вони намагаються бути саме такими: не лінивими, доброзичливими, старанними.
     З великою радістю зустрічали діти прихід Святого Миколая і в Гузіївській ЗОШ І-ІІІ ст. Розпочали свято вихованці гуртка «Театральне мистецтво» БДЮТ, під керівництвом Сеньків С.І., з програмою «Вечір добрий! Вечір свята! Ми вітаєм Вашу хату!»  Готуючись до свята, чекаючи на свого покровителя, діти намагалися добре вчитися, поважати старших, слухати і допомагати батькам, щоб отримати гарного подарунка від  Святого Миколая.
    Дорослі доклали всіх зусиль, щоб  це свято справді стало казковим і незабутнім, щоб у кожну оселю, до кожної дитини прийшло справжнє диво. Всі дітки отримали ласощі від Чудотворця Миколая.
     З наступаючим Новим 2020 роком та Різдвом Христовим,   шановні добродії, здоров’я, щастя, радості, спокою і миру Вам у Ваших родинах!

Фотографії до новини

Диво приходить грудневої ночі!
Диво приходить грудневої ночі!
Диво приходить грудневої ночі!
Диво приходить грудневої ночі!

Всього фотографій: 4.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий