» » Спогади та мрії про коляду

Спогади та мрії про коляду

lyminec 27-12-2018, 08:57 632 Новини
3

Ми колядували, колядуємо і будемо колядувати! Ще й сусідів навчимо!.. Ні? Не так? Не було у вас дотепер такого запалу? Ну то треба негайно надолужувати, вчити нові колядки, згадувати старі, бо Різдвяні свята і є для того, щоб доносити радісну новину про народження Ісуса всьому світу!

Цю зимову, хоч наразі безсніжну, пору року, молодші вихованці гуртка «Театральне мистецтво» БДЮТ разом із керівником гуртка Сеньків С.І., присвятили коляді, у прямому й переносному значенні. Допоки дорослі  колядники тільки планують свої різдвяні святкування, наймолодші та найактивніші – вже встигли розучити новенькі колядки та взяти участь у міському етапі обласного конкурсу фольклорно-етнографічних колективів серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Члени журі приємно вражені дітьми, які чудово виконували колядки та віншування на коляду, а їхні красиві костюми  доповнювали атмосферу справжнього християнського свята. «Бог дав нам в цей день гарну сонячну погоду, тому пісні в його славу лунали щиро та радісно!», - підкреслили гості свята.

“Щоб не забували якого ми роду, а ми українського, твердого роду, який завжди буде зберігати свої традиції”, – доповнила  методист міського методичного центру Семчук Л.І.

Тож пускайте в хату коляду – хай свято не омине ваш дім!!!

Фотографії до новини

Спогади та мрії про коляду
Спогади та мрії про коляду
Спогади та мрії про коляду
Спогади та мрії про коляду
Спогади та мрії про коляду
Спогади та мрії про коляду

Всього фотографій: 6.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий