» » Свято до Дня матері

Свято до Дня матері

lyminec 11-05-2018, 16:25 774 Новини
2

Матусю,сонечко моє!
Спасибі рідна,що ти є!

10 та 11 травня вихованці гуртка «Культура мови та спілкування» святкували одне з величних свят на землі - свято Матері. Діти старанно готувалися до нього: розучували пісні, вивчали слова та жартівливі заспівки для мам, робили листівки в подарунок  своїм найдорожчим. Найтепліші та найщиріші слова звучали з їхніх малих сердець.

Мама, мати, матуся! Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово, бо ним ми звертаємось :" Найближча. Найдорожча. Найрідніша. Найдобріша. Найкрасивіша. Найласкавіша. Наймиліша. Найніжніша. Найвеселіша…".

Привітаю маму нині  з святом я,
Хай живе щасливо матінка моя,
Хай у серці буде ласка і тепло,
Хочу щоби добре їй завжди було.
Я зірву троянду, мамі принесу,
« Подивися ,рідна, на таку красу»,
Я б тобі,рідненька, якби тільки міг,
Всі весняні квіти постелив до ніг.

Жодне  дитяче свято не обходиться без ігор, то ж і ми розважалися разом з матусями. Ми малювали портрет матері і шукали власниць наших витворів. Дізнавалися, як мами знають своїх діток. Випробовували наших дівчаток на вміння допомагати матусям. Повеселилися добре.Для матусь діти виконали пісні :"Мамин день","Не треба мамо, не плач єдина","Мамо я люблю тебе ".

Для своїх матусь вони виготовили вітальні листівки і привітали від щирого серця. Допомогла нам у виготовленні сувеніру для мам - Хромишин Марія Дмитрівна на занятті гуртка "Берегиня", де займаються наші учасники свята.

Зі святом вас, любі, милі, ніжні, рідні! Хай ніколи наші діти не засмутять вас! Нехай приносять з собою тільки радість і щастя, а якщо колись з’являться сльози на ваших очах, то нехай то будуть сльози радості і гордості за наших дітей!

Фотографії до новини

Свято до Дня матері
Свято до Дня матері
Свято до Дня матері
Свято до Дня матері
Свято до Дня матері
Свято до Дня матері
Свято до Дня матері
Свято до Дня матері
Свято до Дня матері

Всього фотографій: 9.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий