» » Обласні змагання з початкового технічного моделювання

Обласні змагання з початкового технічного моделювання

lyminec 21-03-2018, 09:11 954 Новини
2

Уже багато років поспіль учасники гуртків  « Моделювання іграшок-сувенірів» та « Початкове технічне моделювання» беруть активну участь в змаганнях з технічного моделювання, організованих Івано-Франківським обласним державним центром науково-технічної творчості учнівської молоді  з метою якнайширшого залучення дітей до науково-технічної творчості та організації їх змістовного дозвілля. Початкове технічне моделювання розвиває і поглиблює зацікавленість до інженерних знань, розвиває пам’ять і уяву, дрібну моторику рук, посидючість та впертість в досягненні наміченого

21  березня на базі нашого БДЮТ пройшов  II  етап змагань, в якому взяли участь учасники гуртків  « Моделювання іграшок-сувенірів»,  кер.  Лохман Г.М., «Паперопластика», кер. Базилевич М.Б., «Виготовлення сувенірів», кер. МіщукН.С. Дівчатка відповідали на теоретичні запитання, шили одяг для ляльки за заданими викрійками, виготовляли мультиплікаційних персонажів з паперу та інших матеріалів.
Найбільшу кількість балів набрали вихованці гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» - Олексин Анастасія, Чмир Юлія ( I місце ).

27  березня 2018 року на базі Івано-Франківської школи-ліцею № 23  III  обласний етап змагань. Наш заклад представляли  Олексин Анастасія, Чмир Юлія, Креховецький Олег.    Загалом в змаганнях взяли участь 55 дітей до 10 років з Богородчанського, Галицького, Долинського, Калуського, Коломийського, Косівського, Надвірнянського, Рожнятівського, Снятинського, Тисменицького, Тлумацького районів та міст Болехова, Івано-Франківська, Калуша й Коломиї. В програму змагань були включені теоретичні та практичні завдання. Хлопчики виготовляли з паперу модель «неможливої фігури» з серії оптичних ілюзій, моделі спортивних машинок, конструювали планери та змагалися в їх запусках на дальність польоту. Дівчатка шили та оздоблювали рукавички та виготовляли ляльку-індикатор для позначення свого настрою.   Хлопчики й дівчатка з позашкільних  закладів всієї області - найкращі в своїх містах і районах, змогли продемонструвати початкові знання з геометрії, вміння читати графічні схеми, логічно мислити, проводити вимірювання, володіти різними інструментами, творчо підходити до виконання завдань   Наші гуртківці Олексин Анастасія та  Чмир Юлія успішно справились з завданнями. Олексин  Анастасія зайняла І місце в обласних змаганнях! Вітаємо!

Фотографії до новини

Обласні змагання з початкового технічного моделювання
Обласні змагання з початкового технічного моделювання
Обласні змагання з початкового технічного моделювання
Обласні змагання з початкового технічного моделювання

Всього фотографій: 4.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий