» » Ігротека «Зимова казка»

Ігротека «Зимова казка»

lyminec 12-01-2018, 16:08 714 Новини
2
А. С. Макаренко писав: "Гра має важливе значення в житті дитини… Якою буде дитина в грі, такою вона буде і в праці, коли виросте. Тому виховання майбутнього діяча відбувається перш за все в грі…".  Отже, гра, її організація – ключ в організації.

Під таким гаслом в Будинку дитячої та юнацької творчості пройшов ігровий день. Перед початком свята директор БДЮТ Півень В.А. привітав всіх присутніх з чудовими зимовими канікулами, нагородив переможців конкурсу «Зимова казка» за найкращі фотороботи та побажав дітям хорошого відпочинку.

Діти з гуртків «Цифрової фотографії» (керівник Костів О.В.), танцювального «Блискавка» (керівник Чучвич В.Б.), «Крою та шиття» і «М’яка іграшка» (керівник Лохман Г.М.), «Виготовленння» (керівник Міщук Н.С.), бісероплетіння (керівник Долішна М.М.), драматичного (керівник Стецюк З.Д.) весело танцювали рок-н-рол, грали вікторину «Спортлото», вітали командами один одного оплесками з різним настроєм (ледачі і поблажливі, заохочувальні і дружні, стримані і делікатні, гучні і підбадьорюючі, бурхливі і захоплюючі), грали у «Веселу естафету», гру «Збери букет кольорів» та гру «Кулінарний листок».

А дискотека принесла учасникам ігор бадьорий настрій та позитивний заряд на весь період канікул.

Гра тільки здається легкою. А насправді вона потребує, щоб дитина яка грається віддавала їй максимум своєї енергії, розуму, витримки, самостійності. Гра постійно стає напруженою працею і через зусилля веде до задоволення.

Підготувала ігротеку культорганізатор Лучинчин Надія Любомирівна.

Фотографії до новини

Ігротека «Зимова казка»
Ігротека «Зимова казка»
Ігротека «Зимова казка»
Ігротека «Зимова казка»
Ігротека «Зимова казка»

Всього фотографій: 5.

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий